05-08-14

De Roedel Back on Tour!

 Waar; Dogcenter Zalencentrum, Kerkwijk (Zaltbommel)

Wanneer:           1 en 2 oktober 2014

                              3 en 4 oktober 2014(vol)

                              6 en 7 oktober 2014

Speciale Back on Tour Workshopprijs € 165,=

 

slim.jpgNa het succes van De Roedel on Tour van eind mei dit jaar, organiseert De Roedel van 1 tot en met 7 oktober dit keer drie Tweedaagse workshops‘Natuurlijk Opvoeden doe je Zó!’, kennismaking met sociaal leren in theorie en praktijk. Tweedaagse workshops, simpelweg omdatdeze nieuwe wereld van sociaal leren niet bepaald een ééndagsbrokje is!

 Sociaal leren begint direct na de geboorte, maar gaat een heel hondenleven door.

Honden lopen hun hele leven altijd eerst hun neus achterna, dat weet elke hondenbaas...
Al direct na zijn geboorte is zijn neus het eerste zintuig van je hond dat prima functioneert in zijn Soc.Leren_3.1.jpgcommunicatie met zijn sociale omgeving. Die geuren geven hem zijn eerste en belangrijkste informatie over die omgeving. Zijn hele hondenleven zal hij ‘zijn neus achterna blijven gaan’.
Geur zal altijd het belangrijkste blijven in hoe hij lichaamstaal spreekt; hondentaal bestaat uit lichaamstaal én geurentaal!

 

In twee dagen word je samen met je hond in theorie en praktijk compleet ondergedompeld in een totaal andere en nieuwe wereld die ‘hond’ heet. Er gaat een wereld voor je open!

 Het wederzijdse begrip dat ontstaat tussen jou en je hond, staat garant voor nóg meer plezier met je hond, en... van je hond met jou!

inschrijfformulier

Beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

 

Commentaren

Het was weer GEWELDIGGGG
Dank voor alles Arjen en Francien XXX

Gepost door: Marjan | 08-10-14

De commentaren zijn gesloten.