17-02-14

De Roedelmethode

hééééééél in het kort…

letty.jpgdoor Letty van der geest, Dogtime

“De Roedelmethode laat zich lastig uitleggen. Het is echt iets dat je moet ervaren, dan worden veel dingen meteen duidelijk. In mei gaat De Roedel On Tour en komt de berg naar Mohammed en hoeven wij dus eens niet naar de Ardennen! Dus omdat ik al jaren regelmatig bij hen ‘aan het infuus ga’ om mij te laven aan hun kennis en te genieten van mijn hond,  ga ik het toch op zijn Jips en Jannekes proberen. Komt en geniet!”

Lees vooral verder!

10:48 Gepost door Arjen en Francien in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roedelmethode hondengedrag workshops |  Facebook |

15-02-14

De Roedel On Tour

letty2.jpgDoor Letty van der Geest, Dogtime

Dogtime klanten hebben voorrang, als je vóór 18 februari reserveert!

 

“Al jaren gaan we er heen om af en toe bij te tanken. Misschien ben je m’n site al stukjes en op het Dogtime Televisiekanaal al Roedelfilmpjes tegengekomen? Ik heb al ik niet weet hoeveel mensen naar de Ardennen gestuurd om hen te laten ervaren hoe het is als je door de ogen van Arjen van Alphen en Francien Koeman leert naar je hond te kijken.  Hoe het voelt om op een ander niveau contact te maken. Te zien hoe je hond met jou praat en hoe jij adequaat antwoord kunt geven. Hoe je samen leert werken, in harmonie, zonder koekjesbeloning maar via het principe van ‘sociaal leren’. Een methode tot stand gekomen door jarenlang wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met ongelooflijk veel praktijkervaring…”

Lees meer!

 

Kijk vooral rond op de Dogtimewebsite, boordevol leuke honden dvd’s!

 

Als klant van Dogtime kun je je dan direct abonneren op Letty’s gezellige nieuwsbrief. http://dogtime.nl/abonneer/