29-09-13

Speciale Workshop voor FacebookVrienden... het vervolg

 

In 2012 organiseerden wij twee - zeer succesvolle - workshops, speciaal voor Facebook vrienden.

Op 22 en 23 september was ook het Speciale FB2 weekend - het vervolg op FB1 - een waarlijk succes!

 

5.FB2.jpg 

Dat het je iedere keer zo raakt en dat het steeds weer anders is...zó bijzondee! Jullie bedankt allemaal voor wat we hebben mogen zien. Navertellen kan bijna niet maar ervaren des te meer!”

 

 

 

 

1.FB2.jpg

“Onvergetelijk is het juiste woord! Voel me zeer bevoorrecht om hier bij te zijn geweest. En trots! Trots op de leraar, trots op mijn kanjerhond en trots op mijzelf. Dank dat ik zoveel heb mogen leren van iedereen. En zo onder de indruk van het mooie wezen hond. Onvergetelijk super weekend! “

 

 

 

4.FB2.jpg

 

“Moe maar voldaan op de bank nog aan het nagenieten van alle dingen die W. en ik dit weekend hebben mogen leren van jullie! En genoten van de verandering die we met z'n allen hebben mogen zien in onze honden. Nieuwsgierig naar het vervolg!”

 

 

 

2.FB2.jpg

 

“Moe, voldaan, onder de indruk, het was echt heel intensief, wat is er veel te leren, veel zin een mooie relatie op te bouwen met Kyra en wat zijn het mooie wezens die honden ... dank aan Arjen en allen die er bij waren, want wij waren een fijne groep...”

 

 

 

Jullie allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, het was inderdaad een geweldig weekend! (en Judith; dank voor de leuke foto's!)

 

 ps. Klik op een foto voor een vergroting!

 

De commentaren zijn gesloten.