25-03-13

Speciale Vervolg Workshop voor FB vrienden, 18 en 19 mei!

De Workshops voor FB vrienden waren en zijn een groot succes, getuige de grote opkomsten  en de zeer enthousiaste reacties. Mooie reacties  via FB, onze mail,  en persoonlijke bedankjes.

Ook van deelnemers veel publicaties over deze unieke werkwijze.

In deze berichten vertellen de deelnemers hoe zij in een kort tijdbestek, zonder positieve voerbekrachtiging en zonder correcties veel resultaat hebben behaald.

Alleen al het leren verstaan en begrijpen wat geur en lichaamstaal nu eigenlijk inhoudt, was en is voor alle deelnemers een echte openbaring gebleken.

Groot is het aantal vragen over een vervolg. Allen die tot nu toe geweest zijn willen meer en verder.

Een groter compliment kun je eigenlijk niet krijgen. Maar...hoge verwachtingen stellen ook hoge eisen!

En daar gaan we aan voldoen in de speciale FB 2 workshop, alleen toegankelijk voor degenen die de basiskennis van FB 1 in theorie en praktijk hebben ervaren.

Want in FB 2 gaan we verder, veel verder. We gaan op zoek, naar wat honden nu zo speciaal maakt, waarin ze verschillen van wolven.

Hoe die verschillen uitwerken in andere interacties, andere leerprocessen, ander gebruik van de hersenen, ander gebruik van geur en lichaamstaal.

En natuurlijk hoe we via natuurlijk opvoeden en sociale leerprocessen nog meer inhoud en diepte kunnen geven aan de relatie met onze hond!

Dat er naast theorie  ook veel praktijk en observatiemomenten zullen zitten, hoeven we de ervaren FB vrienden niet meer te vertellen!

Schrijf je snel in, we houden de groep beperkt!
Inschrijven kan via de speciale formulieren en via Facebook.

Tot FB 2!!

13:11 Gepost door Arjen en Francien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.