22-01-13

Opnieuw een RM® succes Story!

(beetje ‘long story’) en…

Wát een Super (IJs-) Mannen, die René en Ar gisteren!

Baas heeft beetje probleem met Oscar; hij trekt buiten als een dwaas aan de lijn, wat lopen met Oscar niet echt een tot genoegen maakt. De cursussen die hij met Oscar al bijna twee jaar volgt - vanaf pup – hebben daarin geen verbetering kunnen brengen. Op de cursus is Oscar overigens helemaal geweldig en ook vaak ‘de beste van de klas’. Maar búiten de klas, gewoon tijdens de dag-dagelijkse wandelingen is daar echt helemaal niks van te merken! Tot grote frustratie en wanhoop van René…

Zowel zaterdag en vooral zondag (gisteren dus) was het absoluut ijzig en ijzig koud en spek en spekglad op de Chemin. De dikke winterjassen kraakten door de vorst en armen bewegen was nauwelijks mogelijk. Tijdens een binnen pauze bleef ar’s lange wax coat gewoon staan, waar ar gewoon zijn hoed op kon zettenJ!

Maar een weekend is best kort en er moest toch echt nog zeer essentieel Roedelmethode basis praktijkwerk gedaan worden.

En zondagmiddag (!)... Oscar kán het!CIMG6052.JPG Helemaal gelukt zónder koekjes én zonder hem tot platbek te slaan (of ‘op z’n platte bek te meppen’)!

René vindt dat hij meer inzicht in Oscars gedragingen heeft gekregen en eindelijk antwoorden op heel wat van zijn vragen.

Voorlopig kunnen zij thuis samen aan de slag!

 En we hebben er een fan bij, René is helemaal RM® om. Dankzij 'De Roedelmethode®-Anders-Dan-Andere-Methodes-Zonder-Belonen-Of-Bestraffen’, heeft hij binnen twee barre, zeer kouwe en gevaarlijk gladde dagen (en eigenlijk maar een uurtje of twee /drie buiten) tóch een Oscar die volgt!

Een ongelofelijk prestatie met dit weer IJsmannen, helemaal TOP! Ben helemaal trots op deze twee IJsmannen, René en Ar!

PS;  Lang Leve de anwb-ijsijzers, die we van Sas kregen!

De commentaren zijn gesloten.