16-01-13

Ook 2013

wordt een druk jaar, zoals je in onze agenda 2013 en bij beschikbaarheid kunt  zien. Er zijn heel wat workshops en andere leuke dingen! Alle informatie over een workshop,  andere activiteiten en de  ook Deelnameformulieren kun je daar  vinden!

CIMG7163.JPG(en… even bij de weg/by the way… 9.12.2012; 20 jaar getrouwd J)

Al in maart zijn er twee workshops (kennismaking Roedelmethode® en speciaal voor FaceBookVrienden1) en nog een derde (16 en 17 maart), een Workshop voor de Appenzeller Gedragsgroep.  Waarschijnlijk in Virton, want de hele groep wil veel specifieke dingen in de praktijk ervaren en leren herkennen, wanneer er een ‘Probleem-Appie’ wordt aangemeld.  Jitske en Peter hebben hiervoor een uitstekende locatie met hun grote en gezellige camping! Bovendien hebben zij zelf  Cooper, de mooiste  (uiteráárd, lieverdsJ) Appenzeller die er is (maar wel slechts luisterende Appie!).

De Strippenweekends van 2013 vinden dit jaar dan ook in Virton plaats. We hebben wat spannende (nog verder uit te werken) plannen met Rosemarijn Gelauf die erg leuk zullen zijn daar!

 CIMG5983.JPGWe waren ‘gesloten’(deden ons best J) van 23 december  t/m 4 januari 2013. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk… Dus hadden we  een eetafspraak bij Derk, onze  eigen ‘Indynees’ (indonesisch) in Vielsalm, met Letty (Dogtime) en  echtgenoot Ton (en Mw de Wit natuurlijk, die zich zeer strategisch wist op te stellen tijdens het eten). Het was erg gezellig.  Té gezellig, want zijn totaal niet aan het ‘zakelijk overleg’ toegekomen J!

 

De commentaren zijn gesloten.