15-01-13

2012

...was een tamelijk druk (én succesvol!) jaar.

CIMG6846.JPGklik op de foto's voor vergroting

 De meeste artikel zijn (+ -) keurig op tijd afgeleverd en inmiddels geplaatst, bv het artikel voor ‘het vierluik over ‘dominantie’  op Doggo.nl.

Meer artikelen vind je op onze Roedelwebsite via het rechterblok; ‘nieuw’ en bij ‘Media’)

Er zijn nog wel een paar artikelen helemaal nog niet ‘afgeleverd’ (shame on us!). Die zullen in 2013 eerst aan de beurt moeten komen, als ze nog gewenst zijn tenminste L!

CIMG6308.JPG

Verder veel leuke individele begeleidingen, o.a. met  Marleen van Baal en Andolijn (én Jelmer natuurlijk!) en wat ‘Kleinere’ Workshops zoals een een wurksjopje voor jachthonden en voor de trainers/instructeurs van dog4u.

 

 DoggoDec2012.jpgOp http://www.doggo.nl/  staat elke maand ook een prijsvraag.

In december was één van de te kiezen prijzen een Roedelpakket, een HFB en een boek; Deel 1 of Deel 2, maar beide natuurlijk wel de -gesigneerde J - nieuwe herziene druk van oktober 2012.

De  winnaar koos voor het Roedelpakket.  Die winnaar was – of all! - een ‘ouwe bekende’, die deze week voor de derde keer met haar Flow naar Salm komtJ 

Zij begon als pubertje in Utrecht, in 1998 ongeveer (?) en haar ma was steeds de trouwe chauffeur (nu rijdt zij Ma naar Salm J). Esther’s gewonnen 2e HFB is inmiddels al met succes herplaatst…  

En zou het bijna toch nog vergeten om even te melden…  de Roedelwebsite is ook ge-update! (en het sneeuwt)

De commentaren zijn gesloten.