30-07-12

En toen…

hadden we op 26 juli ineens ‘ons eigen kluppie’ op FaceBook.

De groepsnaam; ‘Roedelen’ een groep voor Roedelende mensen. Zowel de naam als het maken van een eigen Roedelengroep werden bedacht door Roedelende Roedelaars!

 

Via deze Groep kun je ervaringen en wetenswaardigheden uitwisselen omtrent de Roedelmethode® van Arjen van Alphen en Francien Koeman.Zo helpen we elkaar op weg.

Niet te verwarren met het werken in en met een roedel, dat wordt hier niet bedoeld. Wie meer wil weten; www.deroedel.com

lampje.pngHet icoon van deze groep is een lampje, immers je gaat echt het licht zien!”

Door de al direct ontstane verwarring (dat de groep gaat over het werken in en met roedels) werd ook de groepsnaam gewijzigd in ‘Roedelaars’

Vanaf 26 juli tot op heden zijn ‘we’ maar liefst al met 87 leden en ook ons Roedel Vriendenbestand groeit door. De interesse van hondenbazen in het hoe en wat van De Roedelmethode®  wordt duidelijk steeds groter!

Natuurlijk zijn ook de Roedelscholen Hondenschool Aandacht, Rajana, Boyah (mét vers vernieuwde website!) en ActiveK9 leden van deze groep.

Eigenlijk is de enige die ontbreekt (en naar wie gevraagd wordt)  Gira Hondenschool in Almere...

 

 

Commentaren

In een paar dagen tijd dus al 87! We gaan voor de 100! FB wordt hier op een positieve wijze ingezet. leuk! Momenteel is ook de ontwikkeling van een nest pup te volgen via de webcam. Met de berichten en het boek van Arjen en Francien erbij is dit super interessant en leerzaam! Vind ik, ik ben er super blij mee.

Gepost door: Rosemarijn Gelauff | 31-07-12

De commentaren zijn gesloten.