17-07-12

In vogelvlucht

Inmiddels is er natuurlijk weer heel wat gebeurd de afgelopen drie maanden (net als bij iedereen). Het berichtje over ons afscheid van Indy hebben we vorige week hier geplaatst, andere dingen laten we even in achterwaartse ‘vogelvlucht’ voorbij vliegen, dus ga er maar even goed voor zitten op een regenachtige dag!

In juni:

Veel individuele  begeleidingen én (leuke)  afspraken, zoals met Marleen http://www.hondinzicht.nl/ en  Andolijn http://www.inclusief.info/... Tussendoor nog ‘even’  twee intensieve (groeps) weekends;

CIMG6388.JPG Strippenweekend , 23 en 24 juni;

Voel je hond, inzicht in emoties van je hond…

Natuurlijk kun je alleen maar ‘voelen’  aan je hond als de relatie baas – hond dusdanig is, dat aanraken en voelen inderdaad mogelijk is! 

Er staan wat foto’s op Picasa….

Inzicht in emoties; een filmpje gemaakt op de droge zaterdag

En deze werd gemaakt op zondag, in zeer natte en koude (regen)pakken!

CIMG6334.JPG Natuurlijk Opvoeden doe  je Zo!  16 en 17 juni;

Het tweede weekend van deze Speciale Leergang was het weer even flink nadenken voor alle aanwezigen! Om het makkelijk te maken waren de vragen, de informatie van Ar en de opmerkingen regelmatig in  een mengeling van Nederlands, Vlaams, Frans en Engels J.

Mailtje van Georges ;  Ik ben reeds diep aan het nadenken over ons huiswerk, er staan veel slapeloze nachten in het vooruitzicht J .

Groetjes, bedankt en bravo voor het leerrijke WE !. Even wat meer foto’s bekijken…

Op 4 juni; een  Mo-Attack (vestibulair syndroom)

CIMG6483.JPG 13.7.2012  Mo heeft zich prima aangepast aan haar ‘kopscheve’ leven en ook de kluiven smaken haar weer uitstekend. Haar tanden kan ze nu blijkbaar nog maar aan één kant poetsen...

Filmpje Mo op 5.6.2012…

 

In mei:

nico44.jpgEen maand vol individuele begeleidingen, ook van zeer ‘oude’  bekenden uit Utrecht.

Op 12 en 13 mei was er de FaceBook Workshop, speciaal voor onze FB Vrienden.

 Foto’s en maar liefst vijf  filmpjes van deze FB Workshop

 

Vanwege het grote enthousiasme hebben we nog een extra FB Workshop gepland in oktober. Ook deze is vol en zelfs op het reservebankje zitten nog wat wachtenden vóór u…)

CIMG6247.JPG  Eind mei hadden buurvrouw Lucienne samen met Brigitte een buurtfeestje georganiseerd. Bij Freddy en Lucienne, dus – lekker makkelijk – aan de overkant, uiteraard met bbq!  Nauwelijks voorstelbaar, maar tóen was het nog heel erg zomer!

Nog meer gezellige en warme foto’s…   

 

16:50 Gepost door Arjen en Francien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.